maandag 9 juni 2008

Truly Scrumptious - Ella en Gigi




Het eerste deel van Truly Scrumptious: Ella met haar "puff poodle" Gigi is nu helemaal klaar. Alle figuren in rose komen in een groene lijst, figuren in torquoise in een torquoise. Deze vond ik toevallig bij Aktion.
Ava en Bebes heb ik ook bijna af. Ik weet nog niet welke kleur ik voor de omranding zal gebruiken. Laura kan mij daar meestal goed in adviseren.
Nu ben ik bezig met Miss Evangeline. "Miss Evangeline has been in de garden picking flowers most of the day." Volgende keer meer foto's hiervan.


Jammer genoeg kan ik maar weinig borduren, omdat ik weer veel last heb van mijn linker schouder en arm. Dan maar wat meer in de tuin (de voortuin is vandaag van onkruid ontdaan) en buiten lekker lezen. En projecten verzinnen die met de naaimachine gemaakt kunnen worden. En natuurlijk ook strijken, wassen, koken enz. enz.

Rose spulletjes





Vandaag geprobeerd wat composities te maken met rose spulletjes. Spulletjes in die kleur zijn voor mij natuurlijk niet moeilijk te vinden, maar het is best moeilijk er een leuk en evenwichtig geheel van te maken.
back to top